Palmemordet

Vis stort billede Tilføj
Palmemordet

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den 28. februar 1986 affyrede en ukendt gerningsmand et dræbende skud mod Sveriges statsminister, Olof Palme, og et skud, der strejfede hans hustru Lisbet Palme. Attentatmanden forsvandt op ad Tunnelgatan og ud i historien.


Det efterfølgende opklaringsarbejde gik tilsyneladende galt fra starten, og siden fulgte to retssager og en række undersøgelseskommissioner, der endte med frifindelse af den mistænkte Christer Pettersson samt en grundlæggende kritik af politiets arbejde.
Denne bog giver et samlet overblik over begivenhederne dengang, de mange teorier og undersøgelser gennem tiden, og de seneste års udviklinger, så læseren kan danne sig sin egen mening om, hvad der egentlig skete.
Bogen indeholder interviews med nogle af sagens hovedpersoner og kaster et kritisk blik på de forskellige mordteorier. Var det virkelig Christer Pettersson, der som enlig galning dræbte Olof Palme, eller var det snarere en anden enlig galning ved navn Christer Andersson? Var højreorienterede kræfter hos det svenske politi ansvarlige for mordet på Sveriges statsminister, eller var der udenlandske interesser involveret?
Sagen er stadig en af historiens helt store, uløste mordgåder. Thomas Ladegaard er født i 1970 og er uddannet cand.comm. I november 2003 debuterede han med bogen Mordet på JFK , som indtil nu er udkommet i tre oplag. I januar 2006 kom hans anden bog Bolsjedrenge og jernhårde ladies om dansk håndbolds historie og udvikling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Ladegaard
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 156 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 482 g
Udgivelsesdato: 14 Feb 2016
Oplagsdato: 14 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044524

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk