Nødvendigt for nogle - godt for alle - Om undervisning af konfirmander med særlige pædagogiske behov

Vis stort billede
Nødvendigt for nogle - godt for alle - Om undervisning af konfirmander med særlige pædagogiske behov

49,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Et materiale om undervisning af konfirmander med særlige pædagogiske behov. På de allerfleste konfirmandhold er der en eller flere, som har brug for lidt mere - mere tid, mere tålmodighed, mere tydelighed. Nogle gange bunder behovet for særlig støtte i en funktionsforstyrrelse, andre gange måske i mindre koncentrationsvanskeligheder.
Emma er 14 år og har ADHD. Man kan ikke se på hende, at hun har en funktionsforstyrrelse, men den præger i høj grad hendes dagligdag. En dag udbryder hun: ""Ind imellem ville jeg ønske, at jeg havde en kørestol på hovedet"".
Nødvendigt for nogle - godt for alleer et materiale til brug for konfirmationsforberedelsen, der tager højde for de forskellige forudsætninger konfirmanderne kommer med. Bogen tager udgangspunkt i, hvordan man møder konfirmander med behov for særlig støtte - her særligt unge med funktionsforstyrrelser. Ud over en kort beskrivelse af en række funktionsforstyrrelser, ADHD/DAMP, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom og dysleksi, giver materialet konkrete anvisninger på, hvordan man kan tilrettelægge konfirmationsforberedelsen så alle uanset forudsætninger kan deltage. Grundholdningen er, at det som er nødvendigt for nogle, er godt for alle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annika Broman Birgitta Mattsson Carina Öjermo
Sideantal: 87
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ingrid Mielke
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aros Underviser
Bredde: 168 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 251 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2007
Oplagsdato: 14 Aug 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770036306

Sprog

Dansk

Nødvendigt for nogle - godt for alle - Om undervisning af konfirmander med særlige pædagogiske behov Aros Underviser