Niels Steensen mellem to verdener - En biografi for unge

Vis stort billede
Niels Steensen mellem to verdener - En biografi for unge

95,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Mens Trediveårskrigen raser i Tyskland, bliver der i København født en dreng, som får navnet Niels Steensen. Han er kun lige fyldt seks år, da hans far dør. Da Niels kort efter mister sine skolekammerater under pesten, beslutter han sig til at tage kampen op mod menneskenes lidelser – han bliver mediciner og anatom.
I det 17. århundrede er naturvidenskab et stort eventyr, og Niels kaster sig over det. Allerede som student lykkes det ham at gøre opsigtsvækkende opdagelser. I Nederlandene og i Frankrig lærer han Europas berømteste tænkere at kende. Som anset anatom finder Niels Steensen så i Firenze en anden hjemstavn ved den
mægtige Medici-families hof. Her giver en ny opdagelse ham anledning til fra nu af at beskæftige sig med geologien. I to år gennemrejser han Sydeuropa og søger efter forsteninger og sjældne stenarter. Hans forskning danner grundlaget for den moderne geologi. Men trods sine succeser er Niels Steensen stadig søgende. Findes der en dybere sandhed, som ikke kan findes ved hjælp af videnskaben? Snart gør han erfaringer, som ændrer hans liv fra grunden af. Han vender sig til Kirken og bliver præst. Som biskop drager han til Tyskland for at forkynde troen i det land, som var blevet ødelagt af krig. Hans vej fører ham fra den store verdens fyrstehof til ensomhed og fattigdom i Mecklenburg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Engelmann
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Matthias Illner
Omslagsgrafiker: Martin Engelmann
Originaltitel: Niels Stensen zwischen den Welten. Ein Leben im 17. Jahrhundert
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kirsten Kjærulff
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Matthias Illner
Udgiver: Katolsk Forlag
Bredde: 155 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 310 g
Udgivelsesdato: 01 Sep 2013
Oplagsdato: 01 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792501240

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Niels Steensen mellem to verdener - En biografi for unge Katolsk Forlag