Mod en stjerne - 40 prædikener fra Sorø Klosterkirke

Vis stort billede
Mod en stjerne - 40 prædikener fra Sorø Klosterkirke

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mod en stjerne er en samling prædikener, der vil virke overraskende, underholdende og forhåbentlig stimulerende for læseren.
Der er tyngde i indholdet og farve i fremstillingen. Prædikerne er lette at forstå og sigter mod det almene. De bliver hængende i erindringen. Kristian Østergaards prædikener er undertiden skarpe og polemiske, men der går en strøm af historisk bevidsthed og medlevende humor igennem dem.
Udvalget af prædikener er foretaget således, at de snildt lader sig læse som selvstændige essays. Kristian Søndergaard inddrager en række af verdenslitteraturens største - bl.a. Dostojevskij, Søren Kierkegaard, Selma Lagerlöf og Friedrich Schiller. Men der er også miniportrætter af danske historiske skikkelser som Leonora Christine, Griffenfeld og Struensee. Kristian Østergaard tager tillige en holmgang med tidens temaer - f.eks. de uundgåelige som islam og præster, der ikke tror på Gud. Mod en stjerne rummer 40 engagerede prædikener, der vidner om en vilje og en evne til at tale om kristendom med moderne mennesker, så det bliver tydeligt, hvorfor det kristne budskab naturligt hører hjemme i en verden, der af tidens profeter betegnes som sekulær.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristian Østergaard
Sideantal: 183
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 14 Mar 2008
Oplagsdato: 14 Mar 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770700832

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Mod en stjerne - 40 prædikener fra Sorø Klosterkirke Hovedland