Min kære læser - Kirekegaard i kortform

Vis stort billede
Min kære læser - Kirekegaard i kortform

80,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
I anledning af Søren Kierkegaards 200 års fødselsdag i 2013 udgiver Joakim Garff og Povl Götke i fællesskab en lille bog, der kan bruges som studiekredsmateriale fx i forbindelse med sognearrangementer, aftenskoleforløb, højskolesammenhænge og lignende. Målgruppen er almindelige, voksne mennesker, som gerne vil vide noget mere om den verdensberømte dansker.
Indholdet er fordelt på fem aspekter ved menneskelivet, som er centrale i Kierkegaards forfatterskab: Samtiden, troen, kærligheden, selvet og ytringen. Til hvert tema er der et udvalg på 3-5 sider af Kierkegaard-tekster, som er let tilgængelige og kan læses uden særlige forudsætninger. De fem tekstudvalg er hver især rammet ind af dels nogle bemærkninger til teksten og tiden, dels nogle refleksioner, der lægger op til en videre drøftelse af de pågældende tekster i relation til nutiden. Kunstneren Kehnet Nielsen bidrager desuden med fem nye malerier, som er hans egen fortolkning af de fem temaer.
Udover at egne sig til studiemateriale kan bogen også bruges af den læser, der på egen hånd vil springe ud i Søren Kierkegaards tænkning – måske for første gang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joakim Graff / Povl Götke
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aros
Bredde: 171 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 141 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2013
Oplagsdato: 04 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770036979

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk