Meditation - Kongevejen til Sjælen

Vis stort billede
Meditation - Kongevejen til Sjælen

80,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Vi hører ikke Solen stå op. På samme måde kommer de største øjeblikke i et menneskes liv ofte på en uhyre stilfærdig måde."
Med dette smukke citat indleder forfatteren sin introduktion til meditation. Han trækker på en esoterisk tradition, hvor meditation kaldes for okkult meditation, fordi den forsøger at afdække naturens skjulte love og vise vejen til forening med vores egen indre kilde, sjælen, gennem kontemplation og illumination.
Niels Brønsted kombinerer på en klar og velgennemtænkt måde teori og praksis. Han fører sin læser sikkert igennem den okkulte meditations faser og teknik ved hjælp af praktiske øvelser. "Meditation – kongevejen til sjælen" er derfor en tiltrængt brugsbog til dig, som ønsker at gøre meditation til en betydningsfuld del af din tilværelse. Niels Brønsteds kolossale viden og erfaring er opnået gennem årelange studier og daglig meditationspraksis, og han har gennemført The Arcane School’s 12-årige meditationsskole. Han fik sin esoteriske grundskoling hos den engelske lærer og healer Ronald P. Beesley og har siden været aktiv i den teosofiske bevægelse og Esoterisk Center Skandinavien. Han er kendt for Den Esoteriske Skole, som tilbyder en dybtgående og sammenhængende, alternativ livsanskuelse, og for sit samarbejde med den amerikanske forfatter og underviser Gordon Davidson, stifter af det internationale meditationsnetværk World Service Intergroup.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Brønsted
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bod
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 214 g
Udgivelsesdato: 12 Jan 2014
Oplagsdato: 13 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771453850

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk