Martin Luther - Rebel i en opbrudstid

Vis stort billede Tilføj
Martin Luther - Rebel i en opbrudstid

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

MARTIN LUTHER (1483-1546) har spillet en afgørende rolle i Europa mellem middelalderen og moderniteten. Som ung munk udfordrede han kejseren, kirken og paven, fordi han ønskede en universel forandring af kristendommen. Særligt afladstanken og præstevældet bød ham imod. Det lykkedes – trods kolossale sværdslag – ikke at reformere katolicismen.
Som præst, professor og reformator svingede Luther krabasken over sin samtid med et svimlende arbejdsraseri, stor sans for alliancer og et polemisk talent af en anden verden. Han oversatte egenhændigt Bibelen fra ende til anden og skabte med protestantismen ikke bare en ny forståelse af kirke og kristendom, men også af samfundsindretning, familieliv og menneskesyn.
Med indsigt og indlevelse beskriver Heinz Schilling mennesket og rebellen Luther som en aktør i et storslået drama om religion og dens rolle i en verden præget af store forandringer og opbrud.
HEINZ SCHILLING er mangeårig professor i historie ved Humboldt-Universität i Berlin og forfatter til en række anerkendte værker om sammenhængen mellem religiøse, politiske og sociale drivkræfter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Heinz Schilling
Sideantal: 692
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 180 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 64 mm
Vægt: 1278 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671459

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Martin Luther - Rebel i en opbrudstid Kristeligt Dagblads Forlag