LIVTAG - Indøvelse i kristendom

Vis stort billede
LIVTAG - Indøvelse i kristendom

475,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

LIVTAG er voksenpædagogisk materiale til brug i den kirkelige undervisning. Materialet har et bredt sigte. Dels indøver det i kristendom gennem både andagt og undervisning. Dels tager det pædagogikken alvorligt ved at inddrage de mange læringsstile, der findes, således at undervisningen kan målrettes de enkelte deltagere. Og endelig viser det en vej for deltagerne til at praktisere tro på egen hånd.
LIVTAG er et gedigent, omfattende og kreativt materiale, der klæder kirken på til at indbyde voksne til dåbsoplæring. Dels den gruppe der undervejs i livet har tabt sansen for det kirkelige og religiøse rum; dels den voksende gruppe mennesker, der aldrig har fået det præsenteret.
LIVTAG har som omdrejningspunkt fire temaer: glæde, krise, det onde og hengivelse. Herom vikler sig de teologiske begreber: skabelse og inkarnation, tro&tvivl og opstandelse, teodicé og synd, kærlighed og tilgivelse. Ved forløbets afslutning har man således taget livtag med de grundvilkår, som vores tilværelse gennemlyses af.
LIVTAG består af et færdigpakket forløb på mellem fem og ni gange, der gennem samtale, undervisning, øvelser, leg, kreativt værksted og andagt bringer deltagerne til forståelse af kristendommen og en eventuel trospraksis.
LIVTAG består yderligere af et deltagermateriale i form af en andagtsboks.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leise Christensen / Signe Malene Berg / Anna Helleberg Kluge / M.Fl
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rpf
Bredde: 225 mm
Højde: 300 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 685 g
Udgivelsesdato: 27 Feb 2013
Oplagsdato: 27 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774951773

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk