LEV ELSK LED - Dit bedste ligger forude!

Vis stort billede
LEV ELSK LED - Dit bedste ligger forude!

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Dit bedste ligger forude!

Bogen er skrevet af senior pastor og stifter af Hillsong Church, og i denneligefremme bog fortæller han om sit liv, sine erfaringer og om de kraftfuldebibelske sandheder, han har lært, som vil gøre det muligt for dig at leve fuldtud, elske fuldstændigt og lede frimodigt. Dette er alt sammen kendetegnende forJesu tid på jorden. Og uanset om du søger efter dit kald eller helhjertetforfølger dit livs mening, vil Brian Houstons forvandlende tilgang til livethjælpe dig med at navigere i tro på en vej, der er helt din egen og hjælpe digtil at opdage unikke gaver, der er skræddersyet perfekt til din rejse.

For 32 år siden, da Brian Houston satte sig for at bane vejen for en kirke -med tredive mennesker i en gymnastiksal - havde han ingen idé om, hvor mangeop- og nedture, ofre og mirakuløse muligheder, han ville møde. Over tid voksedehans lille kirke og blev til det verdensomspændende Hillsong, der opfordrermennesker over hele verden til at følge den største guide, der nogensinde hargået på livets vej, nemlig Jesus. Der er ingen tvivl - dit bedste liggerforude!


" Et af de spørgsmål, jeg ofte bliver stiller, er: 'Hvordan er BrianHouston som person?' LEV ELSK LED er som at sidde med Brian og lade hamfortælle dig alt, hvad han har lært igennem årtier om Gud, kirke, kultur,lederskab og livet generelt. Denne bog vil være en velsignelse for alle, uansethvor de står i deres tro og liv. " - Thomas Hansen, Lead Pastor, Hillsong ChurchCopenhagen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Brian Houston
Sideantal: 276
Sprog: Dansk
Originaltitel: LIVE LOVE LEAD
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Flemming Dørken
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Udgivelsesdato: 27 Jun 2016
Oplagsdato: 27 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771321562

Sprog

Dansk