Langeland - Øen bag alle broer

Vis stort billede Tilføj
Langeland - Øen bag alle broer

374,94 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Langeland – øen bag alle broer er en portrætbog. Forfatter ogfotograf har gennem tre år været med langelænderne til fest, til høst og tilhavs. Der er fortællinger om generationsskifte på gården, reportage fra en nati Rudkøbing og billeder af alle facetter af livet på Langeland.

Selvom Langeland kun strækker sig 11 kilometer på det bredestested og 52 kilometer på langs, er øen bag alle broer større, end man tror.Overalt fra hovedvejen udgår stier og stikveje, og fra nord til syd er der såstore sproglige forskelle, at nogen vil mene, de knapt kan forstå hinanden.

Øen befinder sig i vadestedet mellem nostalgi og næstegeneration, og mens befolkningskurven flader ud, rykker asylansøgerne i disseår ind. Samtidig kæmper langelænderne for en bedre internetforbindelse og forværdighed i en udkantsdebat, der ofte dømmer dem ude på forhånd.

Hvem siger, at en af landets fattigste kommuner målt på indkomst per indbyggerikke er rig på noget andet?

Freelancejournalist Jannie Schjødt Kold, er skribent vedWeekendavisen og har tidligere skrevet for Kristeligt Dagblad og Information,samt lavet rejsereportager for Politiken og Berlingske. Hun er igennem 14 årkommet på Langeland via sin svigerfamilie.

Freelancefotograf Jakob Carlsen harvundet priser ved World Press Photo, Photo of the Year Interna- tional (POYi)og Årets Pressefoto, blandt andet med et billede fra Langeland i 2014. Hansbog Outcast, om de kasteløse i Sydasien, var finalist ved Photo of the YearInternational i 2012.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jannie Schjødt Kold
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jakob Carlsen
Udgiver: Turbine
Bredde: 300 mm
Højde: 245 mm
Udgivelsesdato: 12 May 2016
Oplagsdato: 12 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609141

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk