Krop, sind - eller ånd? - Alternative behandlere og spiritualitet i Danmark

Vis stort billede Tilføj
Krop, sind - eller ånd? - Alternative behandlere og spiritualitet i Danmark

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De fleste alternative behandlere har en spirituel tilgang til deres praksis. Op mod halvdelen af alle voksne danskere har på et tidspunkt opsøgt en alternativ behandler. Alternativ behandling, hvoraf flere typer er statsstøttet, fungerer derfor som en kanal for spredning af spiritualitet.
Hvad det mere præcist er for en spiritualitet, klienterne møder hos alternative behandlere, og hvordan den kommer til udtryk i de forskellige behandlingsformer, har religionssociologen Lars Ahlin sat sig for at afdække med Krop, sind - eller ånd. Det er den første bog herhjemme, som beskæftiger sig med et bredt spektrum af alternative behandlere i et religionssociologisk perspektiv. Den kaster dermed lys over et hidtil overset område, og flere af dens konklusioner lægger op til debat.
Krop, sind - eller ånd? indgår i Det Danske Pluralismeprojekts anmelderroste serie om religioner i Danmark. I samme serie er hidtil udkommet Jørn Borup: Dansk dharma - buddhisme og buddhister i Danmark, Viggo Mortensen: Kristendom under forvandling, René Dybdal Pedersen: I Lysets Tjeneste og Lene Kühle: Moskeer i Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ph.d. / lektor Lars Ahlin
Sideantal: 218
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: René Dybdahl Pedersen
Udgiver: Univers
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 420 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2007
Oplagsdato: 19 Apr 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791668067

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Krop, sind - eller ånd? - Alternative behandlere og spiritualitet i Danmark Univers