Kristuskransen, bog

Vis stort billede
Kristuskransen, bog

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Stress er blevet udnævnt til et af dette årtis største problemer. Derfor er der salg i antistresskugler, som kan berolige nervøse hænder. Denne metode har været kendt igennem mange århundrede inden for religionerne. Ved at lade fingrene vandre fra perle til perle fokuseres tankerne på Gud.

Martin Lönnebo har startet en ny bevægelse med sin Kristuskrans. I Sverige har den solgt i 100.000 eksemplarer, og det viser, at perlekransen rammer ind i tidens spiritualitet. >>At bruge en perlekrans er at udføre et krops-ligt ritual. Jeg er overbevist om, at der findes en sammenhæng mellem livsmod og riter<<, siger Martin Lönnebo.

Konceptet består af en lille bog med introduktion til hver af de 18 perler, og forslag til hvordan perlekransen kan bruges. Med bogens undertitel 'Øvelser i livsmod, livslyst, selvbesindelse og i at leve Gud nær' fortæller Martin Lönnebo om sine ambitioner med kransen. >>Lykkeligt det menneske, hvis livsmod er så stærkt, at det kan leve i usikkerhed og alligevel bevare livslysten<<, skriver han på en af bogens første sider.
Kristuskransen(r) kan købes direkte hos forlaget og findes i en samlet og en usamlet udgave.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Lönnebo
Sprog: Dansk
Originaltitel: Fralserkransen
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 109 mm
Højde: 149 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 88 g
Udgivelsesdato: 09 Feb 2014
Oplagsdato: 09 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179480

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk