Kristenforfølgelser i Verden 2

Reduced price!
Vis stort billede
Kristenforfølgelser i Verden 2

119,20 kr

-20%

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tilbudspris.Nedsat fra kr.199,-

I 2010 blev 105.000 kristne myrdet alene fordi de var kristne. Dette gentog sig i 2011 med over 100.000 dræbte. Et folkemord de fleste ikke kender. Folkemordet finder sted fortrinsvist i muslimske lande, men også i det kommunistiske Nordkorea. Enestående billedmateriale. Farvebilleder.

Hovenemnerne i bogen er den islamiske forfølgelseaf kristne i Asien og Afrika og den sekulariserede vestlige humanismes forsøg på at udrydde kristendommen i det offentlige rum i Europa.

Det er nødvendigt at berøre disse emner og at handle på dem, hvis sandheden og ikke falskheden skal styre vort samfund.

Denne bog omtaler alle former for kristenforfølgelser i verden. Hovedvægtenlægges dels på den europæiske kulturradikale og sekulariserede, humanistiske politiske og psykologiske jagt på kristendommen, og delspå den muslimske fysiske forfølgelse af kristendommen, men også med fokus på den indiske hinduistiske fysiske forfølgelse af kristendommen.

Bogen drejer sig altså ikke kun om at kritisere islam. Bogen kritiserer ikke islam for at være i det offentlige rum, for at være en religion, for atvære politisk, men for den måde, islam behandler det offentlige rum, andre religioner og det politiske.

Bogen drejer sig ikke om religionskritik eller om religionsfrihed, men om religiøs frihed. Bogen drejer sig ikke om frihed fra religion, men om frihed til religion. Bogen forsvarer kristendommens ret til at være i virkelighedens forskellige rum - herunder også det offentlige rum, det vil sige til at være sig selv - uden at den af den grund skal forulempes.

Bogen lægger også vægt på den psykologiske forfølgelse, som kulturradikalismen og den sekulariserede humanisme udsætter den kristne tro for i Europa. Bogen kalder til modstand både mod ateismen og mod islam. Det sekulariserede samfund, hvor alt kristent og åndeligt er udryddet, er en lige så stor fare for menneskeheden som islam.

Niels Erik Søndergård

Rasmus Rasks Alle 95

5250 Odense SV

6596 3632

n.e.s@youmail.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Erik Søndergård
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Rafael
Bredde: 150 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 11 Apr 2011
Oplagsdato: 11 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791107351

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk