Kræften og kraften - Hverdagskristendom i et netværksteologisk perspektiv

Vis stort billede
Kræften og kraften - Hverdagskristendom i et netværksteologisk perspektiv

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Om de måder, tro viser sig på, når vi er blevet ramt af begivenheder som alvorlig sygdom, og om troens intensitet, når vi er truet på vores eksistens.

Denne bog handler om, hvordan kristendom eksisterer i vores hverdagsliv. Den handler om de måder, tro viser sig på, når vi er blevet ramt af begivenheder som alvorlig sygdom, og om troens intensitet, når vi er truet på vores eksistens. Fremstillingen er en rejse gennem hverdagssituationer, hvor elementer af en kristen fortolkningstradition konstant dukker frem og udfolder sig i forskellige sammenhænge, gennem uensartede materialer og på anderledes, nye, skæve og finurlige måder.

I hverdagen eksisterer kristendom aldrig som ’ren’, og den kan udspille sig på ganske uortodokse måder. Mere konkret lyder spørgsmålet: Hvad er det for en hverdagstro, man møder som præst og sjælesørger, som sygeplejerske, læge, psykolog og terapeut? Interessen i mødet gør det samtidig magtpåliggende at se gennem et ‘passende’ perspektiv: Hvordan kan man – teologisk set – møde og dermed forstå den vildtvoksende og ofte temmelig utilpassede hverdagstro? Hvordan kan mangfoldig hverdagstro forstås konstruktivt, dvs. som en ressource for teologien, frem for som et problem?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christine Tind Johannessen-Henry
Sideantal: 213
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Anis
Bredde: 158 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 06 Sep 2015
Oplagsdato: 06 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774577386

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Kræften og kraften - Hverdagskristendom i et netværksteologisk perspektiv Anis