Knausgård i syv sind

Vis stort billede
Knausgård i syv sind

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Syv artikler og syv forskellige vinkler på Karl Ove Knausgårds forfatterskab. En bog i Syv-Sind-Serien.

Det fortælles, at da Knausgård første gang var i København med sine bøger, dukkede der kun syv tilhørere op. Siden er interessen unægtelig steget for denne særegne norske forfatter i det svenske eksil; hans romaner har opnået næsten kultstatus, og det vrimler med artikler om hans værk i aviser og fagtidsskrifter. Det er en glæde her at kunne præsentere Knausgård – i syv sind.

Netop den eksistentielle indfaldsvinkel, der udmærker SYV-SIND-SERIEN, synes at udgøre et efterspurgt supplement til den genre­teoretiske diskussion, der ofte har præget forskningslitteraturen.At begrænse antallet af skribenter til syv har selvsagt ikke været nemt.

I udvælgelsen har vi forsøgt at opnå en vis faglig, aldersmæssig og tematisk spredning. Her er således bidrag fra både litterater, teologer og filosoffer, fra såvel garvede Knausgård-forskere som novicer inden for feltet. Og emnerne strækker sig lige fra selvrefleksion, mystik, følelser og nazisme til forskningskritik, sandhedslængsel, nåde og onani.De enkelte bidrag kan læses uafhængigt af hinanden, og man kan derfor springe frit i bogen – alt efter hvilken vinkel på Knausgårds værk man særligt brænder for. Dog er det vores håb, at bogen som helhed giver et billede af, hvor mangefacetteret Knausgårds univers er – og at den finder flere læsere end de syv, der i sin tid vovede sig ind for at høre Knausgårds første danske optræden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Morsing (red.) / Søren R. Fauth / David Bugge
Sideantal: 169
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Anis
Bredde: 160 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 308 g
Serie: Profil Serien
Udgivelsesdato: 19 Oct 2015
Oplagsdato: 19 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774577690

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk