Katolske mirakler - Gennem to årtusinder

Vis stort billede Tilføj
Katolske mirakler - Gennem to årtusinder

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I Katolske miraklergives der for første gang et samlet indblik i de mirakuløse fænomener, som gennem to årtusinder har præget kristen mystik og affødt et væld af legender, der stadig fængsler og fascinerer mennesker verden over.
Bogen er illustreret med talrige unikke fotografier, hvoraf mange aldrig før er publiceret, hvilket giver et enestående visuelt indblik i en for de fleste mennesker ukendt verden.
Bogen fortæller fascinerende historier om bl.a. blodgrædende madonnafigurer, ekstatiske nonner, der pisker sig selv til blods, afdøde helgener hvis lig ikke går i forrådnelse, svævende nadverbrød, blodgrædende madonnafigurer, mystikere med blødende stigmatasår som den korsfæstede Jesus og undergørende relikvier. Den katolske kirkes mystik har altid været kendetegnet ved et dramatisk og følelsesfuldt udtryk, hvor smerte, lidelse og lyst på forunderlig vis smelter sammen i begrebet passion.
Katolske miraklerhenvender sig til et bredt publikum og kan både kan fungere som seriøst opslagsværk og underholdende lystlæsning. Bogen er opdelt i ni kapitler, der præsenterer læseren for de mest betydningsfulde mirakuløse hændelser, steder og personer. Hvert kapitel omfatter en systematisk gennemgang af de enkelte fænomeners historiske, kulturelle baggrund, tillige med en række fascinerende og ofte meget personlige casestories fra virkelighedens verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Stæhr / Alec Due
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 254 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 2628 g
Udgivelsesdato: 15 Dec 2014
Oplagsdato: 15 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776952273

Sprog

Dansk

Katolske mirakler - Gennem to årtusinder Forlaget Vandkunsten