Kampen om oceanerne

Vis stort billede
Kampen om oceanerne

329,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dyk ned i Kampen om oceanerne og opdag, hvordan den livsvigtige krig blevkæmpet til søs, fra det første slag til det sidste.

Idet Anden Verdenskrig brød ud i september 1939, begyndte konflikterne til søs.De blev udkæmpet med stor arrigskab indtil den ubetingede overgivelse fraTyskland og Japan næsten seks år senere. Kampen om oceanerne sætter fokus påde store øjeblikke i denne fascinerende, afgørende og gribende fortælling.

Fra det synkende passagerskib Athenia til Operation Ten-Go er afgørende slagog krigsaftaler i denne bog fuldt udforskede. Sammenstød som Cape Mataplan,med rette betragtet som Middelhavets Trafalgar, i hvilken den britiske flådedrev til en af de største og mest ensidige sejre i dens historie mod den italiensekrigsflåde. Opdag, hvordan den amerikanske stillehavsflåde bekæmpede denkejserlige japanske flåde, fra Midway og videre til Guadalcanal, til stilstand i deførste år af krigen for at etablere oversøisk magt i Stillehavet.

Læs fx om slaget mod den magnetiske mine og opdagelsen af det tyske skibPinguin. Derudover kan du glæde dig til at blive introduceret for en rækkeusædvanlige, hemmelige våben.

Kampen om oceanerne er en spændende, velresearchet og overbevisende bog,så er du til historiske, dramatiske og oversøiske slag, er denne bog en god kildetil viden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeremy Harwood
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 23 May 2016
Oplagsdato: 23 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608496

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk