Jesu Hellige Hjerte - At blive Jesu discipel

Vis stort billede
Jesu Hellige Hjerte - At blive Jesu discipel

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

'Jesu Hellige Hjerte' med undertitlen - At blive Jesu discipel - giver et fascinerende og udfordrende indblik i discipelskabets vej. Således skriver præst Ole Skjerbæk Madsen i forordet, og han kalder bogen et 'wake up call' til "sløve" kristne. Bogen inviterer til at efterfølge Jesus og gennem bøn ligedanne vore hjerter med Jesu Hellige Hjerte.
I 'Jesu Hellige Hjerte' kalder Jesus insisterende på os: Min datter, se på Mit barmhjertige Hjerte! Giv Mig dit hjerte, Min søn! og Jesus anviser os, hvordan vi gennem tillid, valg, hengivenhed og viljens overgivelse kan forvandles og få et nyt sind og Kristus-formes. Jesus opfordrer os til at give Ham vort hjerte, og til gengæld vil Han skænke os sit kærlige og barmhjertige Hjerte ind i vort hjerte - ikke for vor egen skyld, men for at Jesus gennem os kan sprede sit lys, sin kærlighed og barmhjertighed til hele menneskeheden.
'Jesu Hellige Hjerte' er fyldt af visdom, smukke billeder og kernetekster fra den kristne åndelige tradition. Den er den anden bog i en trilogi om mysterier.
Den første bog i trilogien, 'Maria Mysterier' med undertitlen 'Maria som Discipel', beskriver den ideelle discipel.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Else Marie Post
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 659 g
Udgivelsesdato: 06 Jul 2015
Oplagsdato: 07 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771702446

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Jesu Hellige Hjerte - At blive Jesu discipel Books On Demand