Islam og kristendom - konflikt eller dialog?

Vis stort billede
Islam og kristendom - konflikt eller dialog?

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

>>Oddbjørn Leirviks bog Islam og Kristendom – Konflikt eller dialog? er nok den mest betydningsfulde bog indenfor sit felt, der er blevet skrevet i det sidste tiår ... En bog man får lyst til at lytte til, dels fordi man bliver klogere, på forskelle og lighedstræk mellem islam og kristendom, og dels fordi den giver læseren håbet tilbage. Håbet om at samtalen nytter på trods af det besvær og den smerte, der også er forbundet med den.<< Sognepræst Ebbe Elm, Folkekirke og religionsmøde

Professor i interreligiøse studier ved Det teologiske fakultet, Oslo Universitet, Oddbjørn Leirvik, fremlægger i Islam og kristendom baggrunden og hovedtemaerne for kultur- og religionsmødet mellem de to religioner på et refleksionsniveau, som ikke hidtil har foreligget på dansk.

• Bogen er nuanceret i sin historiske gennemgang og den perspektiverer i forhold til nutidige problemstillinger.

• Den er faglig i sin fremstilling af de centrale og kontroversielle punkter i tro og religion – det er ikke en debatbog, men den er klar i sine holdninger.

• Endelig tager Leirvik tro og troende alvorligt, han anerkender mangfoldigheden og foranderligheden inden for de to religioner og insisterer på, at der også er et etisk og politisk perspektiv, som bør tages alvorligt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Oddbjørn Leirvik
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Forord af: Safet Bektovic
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Asger Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rpf
Bredde: 159 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 675 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2010
Oplagsdato: 07 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774951643

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk