Islam - en introduktion

Vis stort billede
Islam - en introduktion

158,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Islam er en af verdens største monoteistiske religioner, en kultur med 1400 års historie og en civilisation med en milliard mennesker, der udgør en fjerdedel af jordens befolkning. Alligevel bliver den religion som Muhammad grundlagde, først og fremmest associeret med kvindediskriminering, olie, fundamentalisme og hykleri. Islam er en stærk politisk kraft i verden af i dag, men er samtidig en af verdens mindst forståede religioner.
Islam - en introduktioner ikke bare en god vejleder til at forstå den islamiske verden, men også et vigtigt indlæg i en saglig og konstruktiv debat om hvordan man kan integrere de fremmede som repræsentanter for en anderledes kultur og egner sig både til selvstudium og som debatoplæg. Den fortæller historien om Islam fra Muhammads fødsel i den arabiske verden i slutningen af 500-tallet frem til Islams kulturelle og politiske udformning og betydning i vor tid.
Islam - en introduktioner smukt illustreret af kunstneren og designeren Zafar Abbas Malik og har en let forståelig og oplysende tekst af Ziauddin Sardar, forfatter til mange bøger og artikler om mulimsk tænkning. Islam - en introduktiongiver både en fremragende indføring i islamsk tro og tradition og en gennemgang af de nye ideer og idealer, der er i færd med at omforme den muslimske verden.
"- et væsentligt og sobert indlæg (-) gennemillustreret i islamisk billedtradition med tekst og billeder flettet ind i hinanden. Let at læse, for alle interesserede fra ca. 12 år og opad. Også meget velegnet som supplement til danskundervisningen."
Martin Hjelmborg, ibc.
Andre titler i samme serie:
Kafka, Joyce, Camus, Freud og Jung.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ziauddin Sardar / Zafar Abbas Malik
Sideantal: 174
Sprog: Dansk
Originaltitel: Muhammad for beginners
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Gregers Steendahl
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Zafar Abbas Malik
Udgiver: Roskilde Bogcafé. Batzer & Co
Bredde: 126 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 132 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 1999
Oplagsdato: 11 Nov 1999
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790524159

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk

Islam - en introduktion Roskilde Bogcafé. Batzer & Co