Irland - fra påskeoprør til påskeaftale

Vis stort billede Tilføj
Irland - fra påskeoprør til påskeaftale

119,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

IRLAND - fra Påskeoprør til Påskeaftale
beskriver i hver sin del Nordirlands og Irlands historie i det 20 - århundrede - et århundrede, der har ændret den grønne ø fra at være en tilbagestående britisk koloni til i dag at være et økonomisk vækstområde. Med udgangspunkt i Irlands historie beskæftiger bogen sig generelt med forholdene for Europas mindretal, og med Nordirland som eksempel belyser bogen, hvordan religiøse og sociale konflikter påvirker udviklingen og den giver et bud på, hvordan velfærdsstaten kan udvikles i fremtidens Europa.
Bogen indgår i serien Det 20. århundredes historie, der er et netbaseret undervisningsmateriale, specielt tilrettelagt til historieundervisningen i gymnasiet, hf og hhx.
www.his2rie.dk
er en aktiv hjemmeside, der supplerer bøgerne i serien. Hver bog i serien har sin egen del af hjemmesiden, hvor der findes arbejdsspørgsmål, opgaver, debatforum, konkurrencer, datalister, metodeafsnit og henvisninger til links og relevant litteratur. Desuden findes på hjemmesiden et omfattende kildemateriale, der uddyber og perspektiverer bøgernes grundtekst. Det er tanken, at bøgerne bruges sammen med hjemmesiden og de udvalgte kilder, der kan printes ud og bruges direkte i undervisningen.
Kai Rasmussen underviser i historie og samfundsfag på Herlev Gymnasium.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kai Rasmussen
Sideantal: 111
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 244 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 252 g
Serie: Det 20. århundredes historie
Udgivelsesdato: 06 Sep 2001
Oplagsdato: 06 Sep 2001
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778870971

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk

Irland - fra påskeoprør til påskeaftale Frydenlund