Irisanalyse - Kunsten at se et andet menneske i øjnene

Vis stort billede Tilføj
Irisanalyse - Kunsten at se et andet menneske i øjnene

304,69 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Irisanalyser er et diagnose værktøj og ikke en behandlingsform. Det kan derfor med fordel bruges som et supplement til alle behandlingsformer.
Til forståelse af irisanalysens natur er det nødvendigt at havde et indgående kendskab til menneskets væsensled, og æterlegemet i særdeleshed. Bogens begyndelse indeholder derfor en indføring i disse væsensled i almindelighed, og æterlegemet i særdeleshed.
Iris er det populære navn for regnbuehinden eller det farvede område i øjet. Det hvide kaldes sclera. I midten af øjet findes en tilsyneladende sort plet, kaldet pupillen. Denne er dog gennemsigtig og det, der ses som sort, er det mørke, som findes inde i øjet.
Irisanalyse er en af mange måder, hvorigennem det er muligt at aflæse det indre menneske via et ydre organ. Med det indre menneske menes, i denne bog, både det oversanselige menneske og det fysiske menneske. Det skal allerede her betones at en sådan aflæsning ikke har nogen værdi, hvis ikke den, der læser, er kvalificeret til at foretage en sådan læsning, og er i besiddelse af de nødvendige kvaliteter til at afhjælpe de ubalancer der evt. måtte aflæses. Som selskabsleg burde det aldrig bruges og som hobby aldrig udøves. At “rode” i et anden menneskes sind er en alvorlig sag, og man bør altid holde sig indenfor hvad man kan håndtere. I tvivlstilfælde bør man altid sende klienten videre til én, der er mere kvalificeret på det pågældende område.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Nørlev
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Originaltitel: Irisanalyse - Kunsten at se et andet menneske i øjnene
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Finn Nørlev
Udgivelsesdato: 10 May 2015
Oplagsdato: 10 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740905397

Sprog

Dansk

Irisanalyse - Kunsten at se et andet menneske i øjnene Finn Nørlev