I virkeligheden - supervision i gestalt-terapeutisk sjælesorg

Vis stort billede
I virkeligheden - supervision i gestalt-terapeutisk sjælesorg

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
En eksempelsamling til belysning af den fænomenologisk-eksistentialistiske (gestaltterapeutiske) arbejdsmåde. Bogen indeholder seks supervisionsforløb med en gruppe terapeuter under videregående uddannelse samt Bent Falks overvejelser over forløbene.

En illustration af den fænomenologisk-eksistentielle arbejdsmåde, men også et partsindlæg i debatten om forholdet mellem sjælesorg og psykoterapi.

Bent Falk argumenterer ud fra teori og praksis for berettigelsen af at anvende begrebet "terapeutisk sjælesorg". Bogen henvender sig især til præster, psykologer og andre, som i deres arbejde har samtaler med mennesker, der har det svært med livet, meningen og sig selv.

"Bogen har fremragende muligheder for at tilføje de præster og andre, der på et kristent grundlag arbejder med terapi/sjælesorg, den gestaltterapeutiske og også mere grundlæggende psykologiske teori og metode. De arbejder professionelt med mennesker under alle omstændigheder, og teologerne har jo en meget længere tradition end psykologerne for at gøre det."
Birgit Erichsen, Psykolog Nyt

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bent Falk
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Anis
Bredde: 160 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 442 g
Udgivelsesdato: 22 Nov 2006
Oplagsdato: 12 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774574224

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

I virkeligheden - supervision i gestalt-terapeutisk sjælesorg Forlaget Anis