I vikingernes vide verden

Vis stort billede Tilføj
I vikingernes vide verden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Uden for Skandinavien blev vikingerne af deres samtidige mest omtalt for deres sommerudflugter, hvor de hærgede og plyndrede klostre og kirker, byer og handelspladser. Vikingerne hærgede i Europa, men denne hærgen er kun en del af deres historie.
I bogen gives en detaljeret oversigt over deres liv og levned, en oversigt som bygger på den seneste forskning og de nyeste arkæologiske fund. Det er en fremstilling af vikingernes verden, fra de først dukker op i Skandinavien i begyndelsen af det første årtusinde e.Kr., over deres glansperiode - den egentlige Vikingetid - hvor de driver handel, plyndrer og indimellem bosætter sig fjernt fra deres hjemlande, frem til de sidste overlevende vikingebosættelser i 1400-tallets Grønland.
I vikingernes vide verden beskrives og forklares vikingernes dagligdag og kultur i detaljer: deres udseende og beklædning, deres byer og bygninger, deres handel og håndværk, deres krigsførelse og våben, og deres skibsbygning og rejser, deres kunst og dens stilarter, deres mytologi og religion.
Bogen er forsynet med 330 illustrationer, mange i farver, en stor kronologisk oversigt og talrige kort. I 45 tekstbokse behandles særlige emner. Bogen afsluttes med en vejviser til museer og udgravninger samt et detaljeret register.
Richard Hall er leder af Archaeology at the York Archaeological Trust. Han har ledet udgravninger af vikingebyen York og har tidligere skrevet The Viking Dig og Viking Age York. Han regnes blandt Englands førende vikingeforskere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Richard Hall
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originaltitel: Exploring the world of the Vikings
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Rune Brandt Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 194 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1025 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2007
Oplagsdato: 30 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717039605

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk