I dag er Guds dag (Paperbackudgave)

Vis stort billede Tilføj
I dag er Guds dag (Paperbackudgave)

226,56 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Længes du efter at se dit liv i en større sammenhæng? Har du bladret i forskelligt spirituelt litteratur og ønsket at finde noget tilsvarende på kristent fundament? Eller er du bare nysgerrig efter at vide om kristendommen har noget relevant at sige til det moderne menneske? Så er I dag er Guds dag det helt rigtige sted at starte. I dag er Guds dag er en tidløs klassiker af den nu afdøde karmelitmunk Wilfrid Stinissen, der har været en elsket åndelig vejleder for mange mennesker. Bogen, som er solgt i rekordstort oplag, bliver ved med at gribe mennesker i Danmark og tale direkte ind i deres hverdag.
I dag er Guds dag er et kig ind i et univers af åndelige rigdomme. 365 korte tekster, der har relevans for dit liv og den livssituation, som man står i. Enkle, krystalklare refleksioner til hver dag, skrevet af en af de største åndelige vejledere på vores breddegrader. I sit forord skriver Grethe Livbjerg: ”I dag er Guds dag giver os en spiritualitet som kan leves midt i vores hverdag.
Wilfrid Stinissen blev født 1927 i Antwerpen. Han døde 30 November 2013 i Norraby kloster i Tågarp, hvor han havde været bosiddende siden 1967. Stinissen var katolsk belgisk-svensk præst, karmelitmunk og forfatter. Wilfrid Stinissen har skrevet omkring 15 bøger samt en række mindre skrifter. Hans bøger er udgivet i over 20 forskellige sprog og solgt i titusindvis. Hans forfatterskab og synspunkter har stor gennemslagskraft både inden for og uden for Den katolske Kirke. Det røde tråd i Stinissens forfatterskab er glæden over og bevidstheden om at være elsket af Gud. I sit forfatterskab evner han at formidle i et sprog, der taler til mange menneskers hjerte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Wilfrid Stinissen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originaltitel: I dag er Guds dag (Paperbackudgave)
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 3
Udgiver: Pastoral-Centret, Ansgarstiftelsens Forlag
Udgivelsesdato: 19 Jan 2016
Oplagsdato: 19 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740915136

Sprog

Dansk

I dag er Guds dag (Paperbackudgave) Pastoral-Centret, Ansgarstiftelsens Forlag