Hymns in English - A Selection of Hymns from The Danish Hymn Book

Vis stort billede
Hymns in English - A Selection of Hymns from The Danish Hymn Book

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hymns in English er en salmebog med mere end 50 salmer fra Den Danske Salmebog på engelsk samt nyoversatte dele af Ritualbogen. Bogen er tænkt som en hjælp til danske kirker og menigheder i Danmark, der ved gudstjenester, kirkelige handlinger og arrangementer har brug for salmer fra Den Danske Salmebog i engelsk oversættelse.

Vi har lagt vægt på at finde et udvalg, der dækker de begivenheder, som dukker op i løbet af menneskelivet og de, der dukker op i løbet af et år (kirkeårets højtider, årstiderne). Desuden er medtaget salmer, som vil kunne finde anvendelse ved andre anledninger, hvor menigheden er to- eller flersproget, ek sempelvis ved ungdomsstævner/lejre, internationale/økumeniske sammenkomster, gudstjenester med venskabsmenigheder og mindegudstjenester.

De fleste salmer er nyoversat af Edward Broadbridge . Nogle sal mer findes allerede i en indsunget udgave og er i så fald medtaget i den indsungne version. Ritualerne er nyoversat af Liselotte Horneman Kragh .

Udvalget er foretaget af sognepræst Peter Birch, lektor og cand.theol. Anita Hansen Engdahl samt journalist og forfatter Birgit Meister.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 142
Sprog: Engelsk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Vajsenhuset
Bredde: 133 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 274 g
Udgivelsesdato: 16 Nov 2009
Oplagsdato: 16 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775240524

Udgivelsesår

2009

Sprog

Engelsk

Hymns in English - A Selection of Hymns from The Danish Hymn Book Vajsenhuset