Hvad skal man tro - 7 indgange til kristendommen

Vis stort billede
Hvad skal man tro - 7 indgange til kristendommen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvordan skal man tro på noget, der ikke kan bevises? Hvem er Gud? Hvor er Gud? Hvorfor er han ikke her? Hvorfor skal man gå til gudstjeneste? Skal man tro på alt det, der står i Bibelen? Kan tro helbrede? Bliver man lykkeligere af at tro på Gud? Hvad er meningen med det hele?
De fleste mennesker i Danmark ved meget lidt om kristendommen, selvom de er vokset op i et land stærkt præget af den kristne tanke og tradition. Gud for begyndereer, som titlen antyder, en letlæst bog om kristendommen som trosretning. Den beskæftiger sig med nogle af de spørgsmål, mange stiller om tro og viden, om Gud og mennesker og om kirke og tradition.
Bogen er opdelt i syv kapitler, som bl.a. handler om tro versus viden, bibelen, Gud, livet og døden, næstekærlighed og de kristne ritualer. Bogen retter sig derfor til dén, som gerne vil vide lidt mere om den kristne tankegang og er en oplagt bog både til konfirmandens forældre, til parret, der overvejer kirkebryllup, og til de nybagte forældre, der ikke kan beslutte, om barnet skal døbes.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Else Hviid / Birgitte Stoklund Larsen
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 178 g
Udgivelsesdato: 16 Apr 2008
Oplagsdato: 16 Apr 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552806

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Hvad skal man tro - 7 indgange til kristendommen People´S Press