Hvad døde de kongelige af?

Vis stort billede
Hvad døde de kongelige af?

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog er resultatet af et samarbejde mellem en af Danmarks mest læste forfattere til historiske romaner, Maria Helleberg, og en af landets dygtigste retsmedicinere, Jørgen Lange Thomsen.

Med denne bog undersøges danske kongeliges liv og – ikke mindst – død. Helleberg giver os historiens vingesus. Vi placeres i den historiske kontekst, hvor kongers og dronningers skæbner elegant og vidende foldes ud. Lange Thomsen sætter i forlængelse af de historiske kapitler de kongeliges død i retsmedicinsk perspektiv: Hvad kan vi fra kilderne uddrage om de kongeliges dødsmåde? Der tages selvfølgelig forbehold – for meget af det kan vi af gode grunde ikke vide med sikkerhed. Men Lange Thomsen kommer med kvalificerede bud på, hvilke årsager der kunne have været til døden.

Vi begynder helt tilbage i vikingetiden, og tråden følges op til vores nærmeste fortid med Christian den tiende og Frederik den niende. Vi inviterer med disse ord læseren inden for til en undersøgelse af historiens royale dødsfald.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Helleberg / Jørgen Lange Thomsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 1015 g
Udgivelsesdato: 09 Oct 2015
Oplagsdato: 18 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497681

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk