Hemmelige missioner under Anden Verdenskrig

Vis stort billede
Hemmelige missioner under Anden Verdenskrig

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hemmelige missioner under 2. Verdenskrig genfortæller de hæsblæsende, gribendeog gemte historier bag den første rigtige teknologiske krig. En krig, udkæmpetmed tanks, skibe og fly i store dele af verden, fra det iskolde vand i Nordatlanten tilde varme, dampende jungler i Sydøstasien.

Det var en krig, hvor de involverede måtte ty til slagmarkens fundamentale krav– nemlig råt mod råt. Men det var også en krig, hvor tophemmelig teknologispillede en vigtig rolle, fra bouncing bombs til atombomber, fra SOE til SAS, fraradar til Enigma.

Denne bog går i dybden og forklarer, hvilke tanker, der lå bag dannelsen af dehemmelige våben, og hvilken indflydelse de havde på krigen.

Bogen er fyldt med flotte illustrationer og fotografier, der er hentet fra de Allieredeog tyskernes krigsarkiver. Udover at give et overordnet billede af krigen og denshændelser, går den også i dybden med nogle særligt afgørende operationer.
Det gælder blandt andet begyndelsen på spionage i krigsførelse, camouflage ogandre kneb, modstandsbevægelser og sabotører, radio-, radar- og kodeudstyr,våbenprogrammer som Manhattan Projekt og Hitlers Wunderwaffe.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gavin Mortimer
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 225 mm
Højde: 255 mm
Udgivelsesdato: 20 Oct 2016
Oplagsdato: 20 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609110

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk