Grundbog til studiebøger om Paulus

Vis stort billede Tilføj
Grundbog til studiebøger om Paulus

49,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En gennemarbejdet og solid bog om Paulus, der er en af de helt store skikkelser, ikke bare inden for den kristne kirkes historie, men også inden for verdenshistorien. På få år udbredte han kristendommen op gennem Syrien og Lilleasien til Makedonien og Grækenland. Og det gjorde han gennem sine breve, selvom de alle var lejlighedsbreve, skrevet til navngivne mennesker i bestemte anledninger. Deres betydning for udformningen af kristendommen indtil i dag kan næppe overvurderes.

Bogen gennemgår Paulus's liv og historie som følgende: først kommer en kort skildring af Paulus' samtid, hellenismen, den hellenistisk-romerske kultur, jødedommen. Dernæst en redegørelse for Paulus' liv og virke, nogle hovedbegreber i Paulus' teologi samt nogle bemærkninger om brevenes egenart. I tillægget er der diverse tekster og opgaver, der refererer til det stof, der er fremlagt i Grundbogen. Og endelig rummer bogen et register med forklaring på ord og begreber fra det paulinske og teologiske univers.

Grundbog til studiebøger om Pauluser en gedigen udgivelse, der i sig selv er en grundbog til forståelse af Paulus. Bogen kan sagtens stå alene, men er også et godt grundlag, når der arbejdes med en eller flere af de 7 studiebøger om Paulus, der hver gennemgår et af Paulus's breve. Studiebøgerne indeholder også spørgsmål til debat og udgives af Folkekirkens Pædagogiske Institut samtidig med Grundbog til studiebøger om Paulus.


Bogen og studiebøgerne henvender sig til bibelstudiekredse eller til dem, der selv ønsker at gå i dyben med en af Bibelens spændende personer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andreas Davidsen
Sideantal: 149
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Folkekirkens Pædagogiske Institut Unitas
Bredde: 150 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 230 g
Udgivelsesdato: 02 Oct 2005
Oplagsdato: 02 Oct 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775174928

Sprog

Dansk

Grundbog til studiebøger om Paulus Folkekirkens Pædagogiske Institut Unitas