Gi' musikken videre - rytmisk musik fra Brorsons Kirke

Vis stort billede
Gi' musikken videre - rytmisk musik fra Brorsons Kirke

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Gi’ musikken videre” beskriver den rytmiske kirkemusikprofil, der er blevet udviklet i børne- og ungdomskirken Brorsons Kirke på Nørrebro i København. Her er den musikalske udfordring med at skabe sammenhæng mellem en gammel og ny salmetradition taget op, og lysten og nysgerrigheden efter at finde ind til en moderne og troværdig liturgisk musik er igennem årene blevet udforsket. Visionen med musikken har fra begyndelsen været at sammensmelte en mange hundredårig kirkemusik-tradition med nutidens musik og skabe et udtryk, der virker inkluderende og ikke fremmedgørende. Det i sig selv – at arbejde for at virke inkluderende både for den kirkevante og for den kirkefremmede – har været en målsætning hele vejen igennem.
”Gi’ musikken videre” giver læseren indblik i Brorsons Kirkes musikalske verden, og der stilles skarpt på den musikalske fornyelse med indlæg og kommentarer fra præster, organister og salmedigtere, der haft betydning for den rytmiske kirkemusik i Danmark igennem de sidste 25 år.
Bagest i bogen er et nodekapitel, der sammen med bogens 2 cd’er giver mulighed for at opleve moderne kirkemusik. Og i bogen beskrives det, hvordan enkelte ændringer og få, men effektive virkemidler kan skabe en stor forskel i oplevelsen af en dansk højmesse. Der er også råd at finde om, hvordan man griber arbejdet an med at introducere rytmisk musik i egen kirke.
Bogen er skrevet af to af kirkens musikere: Janne Mark og Esben Eyermann

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Esben Eyermann / Janne Mark
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 225 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 601 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2011
Oplagsdato: 30 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775178919

Sprog

Dansk

Gi' musikken videre - rytmisk musik fra Brorsons Kirke Unitas Forlag