Genkomster - Religion og politik i Palæstina

Vis stort billede
Genkomster - Religion og politik i Palæstina

79,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Genkomster belyser forholdet mellem politik og religion i en palæstinensisk-israelsk sammenhæng. En sammenhæng fyldt med brudflader og konflikter. Bogen kan forhåbentlig være med til at skabe et overblik over det virvar af begivenheder og fortællinger om helte og skurke, der trives i den mellemøstlige konflikt.

Indeholder artikler af Peter Lodberg, Knud Jeppesen, Naim Ateek, Mitri Raheb, Kirsten Jørgensen, Jakob Egholm Feldt og Torben Rugberg Rasmussen.

>>Særdeles aktuel bog, der giver indblik i baggrunden for mange af de konflikter, der findes mellem Israel og Palæstina – og dermed også om konflikterne mellem hele den arabiske verden og Israel ... Dette er en vigtig bog. Den er ikke skinger på nogen måde. Situationen kunne ellers godt lægge op til mange og store ord. Her har ordene adresse, og når man lægger bogen bort, så har man været med inde i konflikter, som synes at være uløselige, og man har læst om et folk, der ikke har nogens agtelse, og som i øvrigt indbyrdes er så uenige, at det er ubærligt.<< Peter Skov-Jakobsen, Folkekirken i København

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Jørgensen / Peter Lodberg (red.)
Sideantal: 207
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Anis
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 140 mm
Vægt: 363 g
Udgivelsesdato: 08 Feb 2009
Oplagsdato: 08 Feb 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774574866

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Genkomster - Religion og politik i Palæstina Forlaget Anis