Gang i gaden

Vis stort billede
Gang i gaden

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En bog om det åbne værksted Gang i Gaden på Vesterbro i København, set fra brugerne, de frivillige og de ansattes synsvinkel.
Det socialpædagogiske projekt Gang i Gaden aktiverer udsatte og 'tabte' borgere, som systemet har opgivet. Det er en succeshistorie fra hjertet af Vesterbro.
Projektet bygger på en høj grad af brugerinddragelse, frivillighed, og fokus på folks egne ressourcer. Brugere er mænd og kvinder, der ikke fungerer i det etablerede system, f.eks. sindslidende, misbrugere og hjemløse.
Fælles for især mændene er, at de tidligere har været uden et socialt netværk. Målet har været at opbygge et aktivt værested, hvor brugerne selv tager del i de daglige opgaver som madlavning, vedligeholdelse og pasning af projektets butik. Og det er lykkedes.
I bogen fortæller brugere og personale – til inspiration for andre, der ønsker at gøre tingene lidt anderledes – om hverdag og praksis samt betydningen af at være en del af et meningsfuldt fællesskab, når man tilhører gruppen af 'de måske egnede' i dagens Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 184 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 445 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2011
Oplagsdato: 14 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180039

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk