Frosset i tiden - Forulykket på indlandsisen under Anden Verdenskrig

Vis stort billede
Frosset i tiden - Forulykket på indlandsisen under Anden Verdenskrig

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Frosset i tiden er en gribende historie om mod og ære og kampen for overlevelse i den kæmpestore arktiske vildmark under Anden Verdenskrig. 5. november 1942 bragede et amerikansk fragtfly ind i den grønlandske indlandsis. Fire dage senere forsvandt det B-17-fly som var sendt af sted på en redningsmission i en voldsom snestorm og forulykkede også. Alle ni mand om bord overlevede mirakuløst og det amerikanske militær gav sig i kast med et risikabelt redningsforsøg. Men efter at have reddet en enkelt mand fløj Grumman Duck amphibieflyet ind i endnu en alvorlig snestorm og forsvandt også.


Frosset i tiden fortæller historien om disse dramatiske begivenheder og de overlevendes skæbne og kamp for at overleve endnu 148 dage i den brutale arktiske vinter, indtil det lykkedes for en ekspedition ledet af den berømte arktiske opdagelsesrejsende Bernt Balchen at redde dem.
Mitchell Zuckoff tager læseren med på en rejse til en af verdens barskeste egne, gennem forrygende snestorme og voldsom kulde, hvor oddsene for at overleve er lig nul. Desuden følger læseren en ekspedition i moderne tid til de pågældende områder på Grønland i et forsøg på at afdække mysteriet ved ’Duck’ens sidste flyvetur.
Bogen, som ved udgivelsen i USA kom direkte ind på New York Times bestsellerliste, er skrevet af professor i journalistik Mitchell Zuckoff, som har skrevet andre velanmeldte historiske dramadokumentariske beretninger. Mitchell Zuckoff har tidligere været med i opløbet som finalist til at få Pulitzer-prisen for ’investigative reporting’.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mitchell Zuckoff
Sideantal: 418
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 600 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2014
Oplagsdato: 16 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043909

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Frosset i tiden - Forulykket på indlandsisen under Anden Verdenskrig Nyt Nordisk Forlag