For han er god - Noget om Grundtvigs liv og salmer

Vis stort billede Tilføj
For han er god - Noget om Grundtvigs liv og salmer

79,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nikolaj Frederik Severin Grundtvigs (1783-1872) liv og tanker er uløseligt knyttet til det at være dansker. Hans betydningsfulde virke som præst, salmedigter og forfatter og hans tanker om bl.a. undervisning satte sig dybe spor i datidens Danmark, men lever stadig i både kirke, skole og samfund.
Grundtvigs indsats udgør en mindre reformation, og hans betydning kan følges i bogen For han er god. Heri fortæller sognepræst Bruno Rasmussen om Grundtvigs liv og salmer og giver læseren indblik i Grundtvigs samtid. Bogens syv kapitler tager hver fat på en bestemt periode af Grundtvigs liv og giver en grundig indføring i salmerne fra hans hånd. Derudover er hvert kapitel forsynet med spørgsmål til eftertanke og samtale.
I materialet gennemgås nogle af Grundtvigs mest elskede salmer, bl.a. Lovsynger Herren, min mund og mit indre; Alt, hvad som fuglevinger fik; Velkommen igen, Guds engle små; Påskeblomst! hvad vil du her? og I al sin glans nu stråler solen.
Bogen er velegnet til brug i studiekredse, men kan også læses på egen hånd.
Bruno Rasmussen er sognepræst i København og har tidligere udgivet bl.a. ... og springe højt af glæde (2003), Tiden går (2005) og At du husker på det (2006).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bruno Rasmussen
Sideantal: 85
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas
Bredde: 149 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 174 g
Udgivelsesdato: 30 May 2007
Oplagsdato: 30 May 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775177752

Sprog

Dansk

For han er god - Noget om Grundtvigs liv og salmer Unitas