Exodus - Udvandringen fra Egypten

Vis stort billede
Exodus - Udvandringen fra Egypten

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

EXODUS - Udvandringen fra Egypten

Er det virkeligt muligt, at de bibelske tekster fra Abraham til Udvandringen af Egypten (1. Mosebog 11,27-2. Mosebog 40,38) er autentiske historiske dokumenter? Autentisk i den forstand, at folket virkeligt eksisterede, og begivenhederne virkeligt fandt sted? Er det muligt at bevise disse begivenheder 4000 år efter, at de skete? Eller kan vi danne et realistisk billede af disse begivenheder ud fra dokumenter, analyser og fortolkning. Og hvilken forståelse når vi i så fald frem til?

I denne bog kan du følge en begivenhedskæde, som har påvirket vor kultur meget mere, end vi tror. Til din hjælp er der mere end 570 farveillustrationer.

Hvor lå Ur? Findes det sted, hvor der faldt brændende svovl ned? Er Josef en del af Egyptens historie? Hvilken rolle spiller Moses i Egyptens historie? Hvilken rute fulgte Israel efter udvandringen fra Egypten? Hvor krydsede de Sivhavet (Det Røde Hav)? Ligger Sinai bjerg, hvor traditionen har placeret det? Kan gamle kort, satellitfotos, kemiske analyser, undervandsforskning og –fotos, sammen med mange gamle dokumenter, bringe nogen klarhed over disse spørgsmål?

Forfatteren er forsker inden for medicin og molekylær biologi. Denne bog er baseret på de opdagelser, Ronald E. Wyatt har gjort. Disse opdagelser er blevet evalueret, analyseret og suppleret med meget andet materiale.

theexoduscase.org Anmeldelse: Josef byggede den første pyramide.

Imhotep beskrives som et geni i Egyptens historie, en stor bygmester, der også kunne helbrede og derfor blev betragtet som den egyptiske gud for medicin. Meget tyder på, at det i virkeligheden var Bibelens Josef...! Læs mere på:

//www.udfordringen.dk/art.php?ID=20761

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dr. Lennart Möller
Sideantal: 448
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ben Alex
Originaltitel: The Exodus Case
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Frits Knudsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 174 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1238 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2011
Oplagsdato: 20 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772472881

Sprog

Dansk