ETIK for en hel verden

Vis stort billede
ETIK for en hel verden

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Etik er en nødvendighed for vores verdens velfærd. Og etisk levevis er en medfødt evne, vi deler med alle mennesker, uanset race og religion. Det mener Dalai Lama, der indsigtsfuldt og vidende om både gammel visdom og helt ny forskning indenfor bl.a. neurovidenskaben, fremlægger son visdom for en verdensomspændende etik baseret på indre værdier, medfølelse og retfærdighed. Hans mål er en fælles menneskelig etik, der rækker langt ud over religionernes og religiøsitetens domæne.

Dalai Lama giver desuden præcise anvisninger på, hvordan vi gennem målrettet træning i mindfuldness kan få styr på destruktive følelser og opdyrke indre værdier - som tålmodighed, overbærenhed og generøsitet - og hvordan vi kan fokuserer sindet og udvikle opmærksomhed på nuet.

Dalai Lama (1935) er Tibets spirituelle leder, men omtaler sig selv som en almindelig munk. På grund af den kinesiske invasion af Tibet måtte han i 1959 flygte fra Dharamsala i Nordindien, hvor han har boet lige siden. Hans utrættelige arbejde for fred og forsoning gav ham i 1989 Nobels Fredspris.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Hellighed Dalai Lama
Sideantal: 198
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Sankt Ansgar
Vægt: 305 g
Serie: Visdomsbøgerne
Udgivelsesdato: 04 Dec 2013
Oplagsdato: 04 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791388019

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk