Et sted at stå - deltagerens bog

Vis stort billede
Et sted at stå - deltagerens bog

29,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I mødet med kristendommen opstår der en række væsentlige spørgsmål. Hvad skal Bibelen bruges til? Hvor findes Gud? Er man et svagt menneske, fordi man lægger sit liv i Guds hænder? Har vi et ansvar over for hinanden? Bliver man som kristen frelst til et evigt liv i himlen? Er dåb og nadver andet end gamle ritualer?
I bogen Et sted at ståskriver højskoleforstander Helga Kolby Kristiansenom 10 af kristendommens vigtigste emner: Bibelen, Det gode og det onde, Tro, Menneskesønnen, Dom og frelse, Helligånden, Mission og diakoni, Kirkehistorien, Dåb og nadver og Kristendom i praksis.
Bogens 10 afsnit præsenterer emnerne i et enkelt og dagligdags sprog og giver en let tilgængelig indføring i kristendommens grundbegreber: Hvad vil det sige at være kristen, og hvilke værdier ligger der i kristendommen? Bogen er skrevet til 'nybegyndere' og forudsætter ingen forudgående kendskab til kristendommen.
Gud ser alt, og dog smiler han. Det er hverdagens nåde.
Et sted at ståer en del af et kristendomsgrundkursus tilrettelagt af KFUM og KFUK og FDF. Kurset, med navnet Explanation, er et kursus i kristendom for voksne, der vil vide mere om kristendom, for voksne der vil udfordres og for voksne, der har lyst til et forum, hvor de kan diskutere spørgsmål om Gud, liv og tro. Ideen er, at man som sogn, forening eller kreds kan afvikle Explanation lokalt. Undervisningsmaterialet til Explanation består af 10 grundmoduler.
Bogens 10 afsnit lægger sig op ad undervisningsmaterialets 10 moduler og kan fungere som baggrundslæsning for deltagerne på kurset.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helga Kolby Kristiansen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Unitas I Samarbejde Med Kfum Og Kfuk I Danmark Fdf
Bredde: 181 mm
Højde: 181 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 96 g
Serie: Explanation
Udgivelsesdato: 29 Aug 2006
Oplagsdato: 17 Jun 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775177547

Sprog

Dansk

Et sted at stå - deltagerens bog Unitas I Samarbejde Med Kfum Og Kfuk I Danmark Fdf