Et år med Ordet - 160 korte prædikener og 8 malerier

Vis stort billede
Et år med Ordet - 160 korte prædikener og 8 malerier

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Et år med Ordet indeholder 160 korte prædikener. Bibelens tekster udlægges – ofte ved brug af hverdagens erfaringer og god litteratur – så deres budskaber bliver vedkommende.

Prædikenerne er korte, men alligevel fulde af indhold. De kan læses af alle og giver enhver læser anledning til selv at tænke med. Fordeler man dem over et år, bliver der tre til hver uge. Flere af prædikenerne tager hensyn til, at naturvidenskaberne præger vores tanker om tilværelsen og gør kristentroen vanskelig.

Undertiden kommer teksternes budskab tydeligt frem ved, at kristendommen sammenlignes med andre religioner.
Bogen er skrevet for den almindelige interesserede læser, men det udelukker ikke, at mange af dens synspunkter også er indlæg i vore dages kirkelige og teologiske debat. Forfatterens egne malerier inddeler bogen som en klangbund for Ordet frem gennem kirkeåret fra advent til advent.

Uddrag af bogen
Vi må spørge, hvor er Guds magt? Er der ingen grænser for, hvor meget ondt mennesker får lov at gøre med den magt, Gud har givet os?
Nej, det er der tilsyneladende ikke, når vi tænker på nedslagtningen af drengebørnene i Betlehem, og på, hvad der stadigvæk sker af lignende grusomheder i krigen i Syrien og mange andre steder.
Og dog! Vi skal hæfte os ved, at Jesus undslap. Det peger frem imod, at det, som Gud påbegyndte med Jesu fødsel, har han også ført igennem. Gud har sat noget nyt ind i verden, som ingen får lov til at standse. Det fik Herodes ikke, og heller ikke Pilatus sidenhen.

Om forfatteren
Ebbe Paludan er født 1943. Cand.theol. i 1970. Præst i folkekirken 1971-2006, de sidste 19 år i Varde, hvor han var formand for Grundtvigsk Forum. Bor nu i Oksbøl og finder der motiverne til sine malerier. Medlem af Kunstrunden Sydvestjylland. Skrev i 2013 rubrikken ”Ordet” i Kristeligt Dagblad .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ebbe Paludan
Sideantal: 346
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Ebbe Paludan
Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 160 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 746 g
Udgivelsesdato: 07 Jul 2015
Oplagsdato: 07 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793328723

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Et år med Ordet - 160 korte prædikener og 8 malerier Mellemgaard