En yogis selvbiografi

Vis stort billede
En yogis selvbiografi

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Paramahansa Yogananda (1893-1952) nåede at blive lærer for tusinder af interesserede både i sit hjemland Indien og i hele resten af verden.
Paramahansa Yogananda's hovedværk, EN YOGIS SELVBIOGRAFI,er den største autentiske beretning om yogiernes skjulte liv og deres lære.
EN YOGIS SELVBIOGRAFI fører os direkte ind i en lille indisk familie, hvor en lille dreng drømmer om den åndeligt rene tilværelse, han langsomt får lov til at realisere.
EN YOGIS SELVBIOGRAFI er en bevægende og mere og mere besættende bog.
”Paramahansa Yogananda's bog EN YOGIS SELVBIOGRAFI må hilses med glæde som en af de mest interessante bøger der er fremkommet på dansk, om yogier skrevet af en yogi. Det er en forunderlig og vidunderlig verden læseren lukkes ind i. For mennesker, der er interesseret i Østens Visdom og Mystik og for Yogasøgende, er den en rig kilde til inspiration. At være i selskab med disse rene ophøjede sjæle virker som en spore på følsomme sind og man fornemmer, at det må blive Østens Visdom, der engang skal redde verden fra den fortabelse, den nu skal møde.”– Edith Enna

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paramahansa Yogananda
Sideantal: 314
Sprog: Dansk
Originaltitel: Autobiography of a Yogi
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Carsten Grolin; Gerda Hinrichsen
Oplag: 7
Udgave: 2
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 126 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 648 g
Udgivelsesdato: 07 Feb 2006
Oplagsdato: 08 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741870823

Udgivelsesår

1975

Sprog

Dansk