Efter Hitler

Vis stort billede
Efter Hitler

329,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

D. 30. april i 1945 begik Adolf Hitler selvmord. Den efterfølgende dag tog hanspropaganda minister Joseph Goebbels også livet af sig selv, og det smuldrendeTredje Rige overgik til admiral Karl Dönitz. Nazisternes position syntes håbløs –bemærkelsesværdigt nok fortsatte krigen i resten af Europa i yderligere ti dage.

Efter Hitler går tæt på disse dage som en nedtællende dag-for-dag fortælling,men er også en bredere global historie om en europæisk krig, som indeholdtenogle af de mest brutale slag i historien.

Relationen mellem USA, England og Sovjetunionen var tæt på at styrte heltsammen. Denne bog afslører den tumulte historie.

Efter Hitler kigger også nærmere på krigen og den forfærdelige humanitærekatastrofe i et bredere perspektiv. Den beskriver de, som følte frihedens
glæde, men også de, som blev konfronteret med en usikker og mørk fremtid.
Da soldater fra den røde armé sluttede sig til styrker med de engelske ogamerikanske allierede, stod Stalins Øst endelig ansigt til ansigt med Churchills ogTrumans Vest.

After Hitler fortæller om deres voksende mistillid, men også om øjeblikke afbemærkelsesværdig velvilje og samarbejde – det korte, men gribende håb om,at disse nationer sammen kunne skabe en ny og mere sikker fremtid.

Denne bog er en fascinerende udforsking af den korte, men afgørende periode,som formede den spirende efterkrigstid.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Jones
Sideantal: 372
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 160 mm
Højde: 240 mm
Udgivelsesdato: 19 May 2016
Oplagsdato: 19 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609066

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk