Dostojevskij

Vis stort billede
Dostojevskij

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Terrorisme, overgreb mod børn, fraværende fædre, familiens opløsning, sekulariseringen og seksualiseringen af kulturen, kulturernes sammenstød og den nationale identitets væsen – så mange af de bekymringer, som vi ser som typiske for det tidlige 21. århundrede, er mere eller mindre allestedsnærværende i Dostojevskijs værker, i hans breve, hans journalistik og først og fremmest hans prosa. Den verden, vi tager i besiddelse som læsere af hans romaner, er en verden, hvor spørgsmålet om, hvad mennesker skylder hinanden – det spørgsmål, som står bag alle disse grundlæggende moderne problemstillinger – efterlades smerteligt og chokerende åbent, og hvor det virker, som om der ikke er et oplagt ståsted, hvorfra vi kan konstruere et tydeligt moralsk landskab.


Men Dostojevskijs romaner forfølger insisterende og skamløst spørgsmålet om, hvad der ellers kunne være muligt, hvis vi – romanernes personer og læsere – så verden i et andet lys, det lys, som gives af tro. For at fastholde denne udfordring får romanerne os til at forestille os disse yderligheder af svigt, lidelse og fortvivlelse.
Om forfatteren: Rowan Williams er tidligere ærkebiskop af Canterbury, nu master ved Magdalene College, Cambridge. Han er forfatter til en række bøger og digtsamlinger, deriblandt Lost Icons, Graceand Necessity og Teresa of Avila.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rowan Williams
Sideantal: 308
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Trine Søndergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aros
Bredde: 159 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 474 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2013
Oplagsdato: 30 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770036603

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk