Det tredje riges ansigt - Et totalitært herredømmes profiler

Vis stort billede
Det tredje riges ansigt - Et totalitært herredømmes profiler

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Joachim C. Fests Det tredje riges ansigt- et totalitært herredømmes profiler er et af forfatterens hovedværker, og det regnes for at være en klassisk skildring af Det Tredje Riges hovedskikkelser.
I bogen portrætterer Fest femten af de berygtede nazispidsers liv; heriblandt Hermann Göring, Joseph Goebbels, Heinrich Himmler, Martin Bormann, Ernst Röhm, Hans Frank, Rudolf Hess, Albert Speer og Hitler.
Fests metode er i hvert kapitel at fokusere på en af disse personligheder, fremhæve deres individualitet og sætte dem i kontrast til hinanden. Fremstillingen er meget nuanceret, hvorved Fest opnår, at læseren får et indblik i, hvordan forkvaklede sind, personlige ambitioner og professionel rivalisering påvirkede skabelsen og udviklingen af Det Tredje Rige. Derudover analyserer Fest indsigtsfuldt de særlige roller, som officerskorpset, de intellektuelle og kvinderne havde.
Joachim C. Fest (født 1926 i Berlin) er verden over anerkendt som en fremragende historiker og en betydningsfuld kulturpersonlighed. Fest døde i september 2006. På dansk findes også Ragnarok - Hitler og Det Tredje Riges undergang (bogen bag storfilmen Der Untergang) samt Fests doktordisputats Hitler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joachim C. Fest
Sideantal: 542
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lars Christiansen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 177 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 1306 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2007
Oplagsdato: 25 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770551960

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Det tredje riges ansigt - Et totalitært herredømmes profiler People'S Press