Det sker når du hviler

Vis stort billede
Det sker når du hviler

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nogle drømmer om flere timer i døgnet eller håber på uventede huller i kalenderen. Andre kæmper med et overfyldt liv og følelsen af aldrig at kunne slappe af.

Mange længes efter hvile.

Men hvad er hvile egentlig? – er det andet og mere end ikke at arbejde? Hvordan kan vi kombinere vores behov for hvile med vores ansvar og forpligtelser? Hvad gør vi med følelsen af ikke rigtig at slå til? Hvordan håndterer vi hvilens hovedfjender: bekymringen, leden og rastløsheden?

Tomas Sjödin tager os med ind i hvilens verden og udforsker den urgamle rytme, der er lagt ned i mennesket: arbejde og hvile – med udgangspunkt i den jødiske sabbat. Og han skriver om den livsvisdom, det kan være så svært at leve efter: at tingene ofte først lykkes, når vi holder op med at anstrenge os. Når vi giver slip. Når vi lader livet komme til os.

Det sker når du hviler er en hyldest til sofaen, til livets sunde rytme og til den hvile, der kan fyldes med venner, måltider og fest. Måske er det på tide at støve menneskets ældste og mest velprøvede ugerytme af og genopdage hviledagen?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tomas Sjödin
Sideantal: 172
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: David Lund Nielsen
Originaltitel: Det händer när du vilar
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jens Olsen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Boedal
Bredde: 136 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 278 g
Udgivelsesdato: 07 Dec 2014
Oplagsdato: 16 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793062108

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk