Det nødvendige nærvær - en bog om sjælesorg

Vis stort billede
Det nødvendige nærvær - en bog om sjælesorg

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen giver en grundig indføring i fagområdet sjælesorg og viser, hvordan man kan være sjælesørger for et andet menneske.
Hvad sker der, når livet bliver vanskeligt?
Hvad gør vi selv, og hvad kan vi gøre, når livet rammer os?
Hvordan kan vi støtte og hjælpe hinanden, når livet bliver svært?
’Det nødvendige nærvær’ vil forsøge at give nogle af svarene på spørgsmålene ovenfor – med et skiftende fokus på teori og praksis. Bogen rummer teoretiske afsnit om f.eks. sorgteorier og kommunikationsmodeller, men har også en række case eksempler, der gør den praksisnær. Den handler først og fremmest om, hvordan man kan være sjælesørger for et andet menneske, men der er også hjælp at hente til, hvad man selv kan gøre, når livet opleves vanskeligt.
Bogen er skrevet til præster og sundhedspersonale, der i deres arbejde møder sårbare og udsatte mennesker. Men målgruppen er også den frivillige i besøgstjenesten, lederen af en sorggruppe, en kirkeligt ansat som kirke-og kulturmedarbejder, kordegn eller lignende, og de de mennesker, der gerne vil have brugbare redskaber til bedre at kunne hjælpe naboen, veninden eller kollegaen.
Rita Nielsen er sygeplejerske, underviser og foredragsholder. Hun har en uddannelse som samtaleterapeut og en master i etik og religionsfilosofi med speciale i åndelig omsorg fra Københavns Universitet.
Har udgivet flere bøger om sjælesorg og åndelig omsorg: I dødsskyggens dal (2000/2012), At være sig selv (2005), Livets afslutning (2015) og Venteværelset (2010).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rita Nielsen
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Eksistensen
Bredde: 174 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 507 g
Udgivelsesdato: 11 May 2016
Oplagsdato: 11 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741000220

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Det nødvendige nærvær - en bog om sjælesorg Eksistensen