Det målrettede liv - hvad i alverden er vi her for

Vis stort billede
Det målrettede liv - hvad i alverden er vi her for

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Du er ikke en tilfældighed. Endnu før universet blev skabt, var du i Guds tanke. Han havde en perfekt plan for dit liv – en plan som rækker langt ud over de få år, du skal tilbringe her på jorden. Du blev skabt for evigheden! Selvhjælpsbøger foreslår ofte, at du kigger ind i dig selv for at finde mening og formål i dit liv. Rick Warren hævder, at det er det forkerte sted at begynde. Du må begynde med Gud, din Skaber, og hans hensigt med dit liv. Du blev skabt af Gud til Gud, og med mindre du forstår det, vil dit liv ikke give mening.

Denne bog vil hjælpe dig til at forstå, hvorfor du lever, og hvilken plan Gud har med dig – både her og nu, og for evigheden. Rick Warren vil guide dig gennem en personlig 40-dages åndelig rejse, som vil forvandle dit svar på livets vigtigste spørgsmål: Hvad i alverden er jeg her for? At kende Guds plan med dit liv vil reducere stress, fokusere din energi, forenkle dine spørgsmål, give mening og – mest af alt – forberede dig for evigheden.

Bogen vil give dig håb og udfordre dig til at læse den igen og igen. Den vil blive en klassiker for kommende generationer.

RICK WARREN er pastor i Saddleback Church i Lake Forest i Californien – en af USA’s største og mest kendte kirker. Hans forrige bog, The Purpose-Driven ® Church , er solgt i over 1 mio. ekspl. på 20 sprog. Den har fået den amerikanske Gold Medallion og er valgt som en af de 100 kristne bøger, der forandrede det 20. århundrede.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rick Warren
Sideantal: 347
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Grafix/Benny Alex
Originaltitel: THE PURPOSE-DRIVEN LIFE
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Britta Linde
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 160 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 650 g
Udgivelsesdato: 03 Feb 2004
Oplagsdato: 01 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772477398

Sprog

Dansk

Det målrettede liv - hvad i alverden er vi her for Scandinavia