Den Store Krig - Europæernes Første Verdenskrig

Vis stort billede
Den Store Krig - Europæernes Første Verdenskrig

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Første Verdenskrig blev en katastrofe i Europas og verdens historie. Den bestående orden brød sammen – fire imperier sank i grus, og på deres ruiner rejste der sig nye stater og styreformer, der tyve år senere sendte Europa og resten af verden ud i Anden Verdenskrig.

Den Store Krig handler om krigens årsager og konsekvenser i den store politiks verden, men også om hvordan krigen greb dramatisk ind og satte dybe spor i almindelige menneskers liv. Den handler om, hvorfor vinderne vandt og taberne tabte, om hvad der skete på de store slagmarker på krigens mange fron-ter, og om hvordan krigen betød forandringer i samfundet og hverdagslivet langt fra fronterne. Og den handler ikke mindst om, hvordan krigen så ud for soldaterne og deres familier, og hvordan den blev husket, da den var overstået.

Ved indgangen til 100-året for Første Verdenskrig udgives Den Store Krig nu i en udvidet og opdateret luksusudgave. Bogen er bl.a. udvidet med et helt nyt kapitel om Danmark og Første Verdenskrig.

Nils Arne Sørensen , f. 1956, er lektor i moderne historie ved Syddansk Universitet, Odense. Han er forfatter til en række artikler og bøger om bl.a. fascisme, europæisk integration, amerikanisering, erindringshistorie og ikke mindst Første Verdenskrig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nils Arne Sørensen
Sideantal: 472
Sprog: Dansk
Produktvariant: Lærredsindbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gad
Bredde: 205 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 64 mm
Vægt: 1659 g
Udgivelsesdato: 29 Jan 2014
Oplagsdato: 29 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712049043

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Den Store Krig - Europæernes Første Verdenskrig Gad