Den Mest Hellige Trinosophia & Crater Repoa Riten

Vis stort billede
Den Mest Hellige Trinosophia & Crater Repoa Riten

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den Mest Hellig Trinosophia er et indvielsesskrift, hvis billeder skaber personlig åndelig indsigt.
Den første skriftlige dokumentation om Crata Repoa-ritens eksistens dateres tilbage til 1770, hvor der fremkommer et manuskript i Tyskland (på tysk). Der er her hverken angivet forfatternavn, udgiver eller dato. På den måde følger manuskriptet Rosenkreuzernes tradition, idet det samme forhold gør sig gældende omkring de første manuskripter til Fama Fraternitatis og Christian Rosenkreuz’ Kymiske Bryllup .
Der er kun ringe tvivl om, at riten er langt ældre end det tidspunkt, hvor Riten dukker op på skrift. Riten har højst sandsynligt hvilet på en mundtlig overlevering på samme måde som de manglende belæringer.
Den første oversættelse var fransk og foretaget af Anton Bailleul.
Den anden oversættelse var engelsk og blev foretaget af Dr. John Yarker, som Rudolf Steiner omtaler som en ”Udsædvanlig Frimurer”. Dr. Yarker var også dybt involveret i både Misraim-riten og Frimurer-riten Memphis, hvor han besad de højeste grader. Dette var på den tid, hvor disse riter stadig var bærere af en esoterisk impuls.
Crata Repoa-riten omtales bl.a. af H. P. Blavatsky i ”Den utilslørede Isis”. Hun giver detaljer om dens indhold og udviser således et indgående kendskab til den. Hun angiver også en kort beskrivelse af ritens syv grader. Disse syv grader kan ses som menneskets og sol-systemets æteriske udvikling gennem de syv gamle planeter: Måne, Merkur, Venus, Sol, Mars, Jupiter og Saturn

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Greven af Saint Germain
Sideantal: 244
Sprog: Dansk
Originaltitel: Den Mest Hellige Trinosophia & Crater Repoa Riten
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 2
Udgiver: Finn Nørlev
Udgivelsesdato: 07 May 2015
Oplagsdato: 10 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740905403

Sprog

Dansk

Den Mest Hellige Trinosophia & Crater Repoa Riten Finn Nørlev