Den lille bog om god tid

Vis stort billede
Den lille bog om god tid

95,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den kendte munk, præst og åndelige vejleder Wilfrid Stinissen OCD behøver næppe nærmere præsentation. Hans seneste bog består af en serie enkle, men dybe, små betragtninger, der kredser om Guds godhed, sådan som den udfolder sig i vort liv i tiden på vej mod evigheden. Der er en åndelig vitaminpille til hver dag - eller et par stykker om dagen, hvis man har brug for det!
I forordet skriver han bl.a.: "Tiden er god. Den er Guds gave. Hvis Gud lader os leve, så er det fordi, Han hvert øjeblik vil give os en mulighed for at "vende om", bort fra tvivl og grublerier, sårende erindringer og ensom selvoptagethed. Bestandigt forsøger Han at lokke os ud i tillidens friske luft, hvor vi ikke længere sidder fast i sorger og bedrøvelighed, men slipper taget i os selv og fortrøstningsfuldt falder ned i tilværelsens åbne favn. ... Der findes tusind forskellige måder at lære at stole på Guds godhed. Ja, hver situation har sin egen måde. Ved at gøre brug af de erfaringer både vi selv og andre har gjort, kan vi få meget hjælp til at lære det. De tekster, der er samlet i denne lille bog, vil forsøge at pege på den lyse vej, som Gud hver dag åbner for os."

Wilfrid Stinissen OCD (født 1927) tilhører Karmeliterklosteret i Norraby i Sverige og er en internationalt kendt åndelig vejleder og forfatter. Adskillige af hans bøger findes på dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Wilfrid Stinissen
Sideantal: 122
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: HÆFTET
Oversætter: Nicki Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Katolsk Forlag Karmel
Bredde: 110 mm
Højde: 150 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 115 g
Udgivelsesdato: 04 Jan 2006
Oplagsdato: 04 Jan 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788785213792

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk