Danmarks konger og regenter - fra Hugleik til Margrethe 2.

Vis stort billede
Danmarks konger og regenter - fra Hugleik til Margrethe 2.

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Stod Svend Tveskæg bag mordet på sin far Harald Blåtand? Var Frederik 5. festglad drukkenbolt eller alkoholiker? Hvilken rolle spillede Marsk Stig, da Erik Klipping blev dræbt i Finderup Lade? Hvor mange konger giftede sig ’til venstre hånd’?
Her er en ny og opdaterede udgave af historikeren Henning Dehn-Nielsens fortællinger om den danske kongerække og dem, der har regeret Danmark fra vikingetiden til i dag. Danmarks konger og regenter– fra Hugleik til Margrethe 2.
Historien om vores mange regenter er fyldt med sådanne spørgsmål. Henning Dehn-Nielsen giver svar på dem alle i denne nye opdaterede udgave af Danmarks konger og regenter. Det hele er med – fra de første kilder om danske konger og helt op til kronprinsesse Marys tvillingegraviditet.
Bogen kan bruges som opslagsværk af den nysgerrige. Overskuelige stamtavler gør det f.eks. nemt at få familieforholdene på plads. Eller den kan være lystlæsning fra ende til anden for alle dem, der er interesseret i landets historie og ønsker en medrivende fortælling om vores lange kongerække med fokus på de mænd og kvinder, der har regeret i medgang og modgang.
Henning Dehn-Nielsen er cand.phil., forfatter og kulturhistoriker. Han har en lang række udgivelser bag sig om bl.a. arkitektur, arkæologi, danmarkshistorien, kirker og klostre, slotte og herregårde samt Sydslesvig og Sønderjylland. Han har desuden bidraget til en lang række leksika og opslagsværker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henning Dehn-Nielsen
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 179 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1080 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2010
Oplagsdato: 31 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879301

Udgivelsesår

1996

Sprog

Dansk

Danmarks konger og regenter - fra Hugleik til Margrethe 2. Frydenlund